Muhkea paprika-makkarapata

Muhkea Paprika-makkarapata
1 t 10 min, josta valmisteluaika 35 min

Myllyn Paras Kaura-härkäpapurouhe on erinomainen lisuke tälle tuhtiakin tuhdimmalle paprika-makkarapakille. Tuoremakkaroista chorizo ja merguez toimivat tässä ohjeessa erinomaisesti, samoin italialaistyyppinen raakamakkara. Valmistaminen ei voisi olla helpompaa: kaikki ainekset pakkiin ja kuumaa uunia perään.

4:lle
3eriväristä paprikaa viipaloituna
1iso punasipuli viipaloituna
2pakettia mausteista tuoremakkaraa pilkottuna
1rklrosmariinia
1rkloreganoa
1tljuustokuminaa
2laakerinlehteä
2rkloliiviöljyä
hienoa merisuolaa ja mustapippuria myllystä
2tölkkiä tomaattimurskaa
2dlMyllyn Paras Kaura-härkäpapurouhetta

Valmistusohje

  1. Levitä kaikki ainekset paitsi pavut ja tomaattimurska riittävän suureen uunivuokaan. Sekoita hyvin ja paista 180-asteisessa uunissa puoli tuntia.

  2. Sekoita mukaan pavut, tomaattimurska ja 4 dl kiehuvan kuumaa vettä. Sekoita hyvin ja paista toiset puoli tuntia. Jos pakki näyttää kuivuvan, sekoita mukaan tilkka vettä.

  3. Kypsennä Myllyn Paras kaura-härkäpapurouhe paketin ohjeen mukaan.

  4. Tarjoa paprika-makkarapata kypsän kaura-härkäpapurouheen kera.

 

Resepti:
Resepti: Mikko Takala, Kuva: Tommi Anttonen

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)