Myllyn Paras Ateriarouhe Kaura-härkäpapu on erinomainen lisuke tälle tuhtiakin tuhdimmalle paprika-makkarapakille. Tuoremakkaroista chorizo ja merguez toimivat tässä ohjeessa erinomaisesti, samoin italialaistyyppinen raakamakkara. Valmistaminen ei voisi olla helpompaa: kaikki ainekset pakkiin ja kuumaa uunia perään.

Ainekset 4:lle annosta

3
eriväristä paprikaa viipaloituna
1
iso punasipuli viipaloituna
2
pakettia mausteista tuoremakkaraa pilkottuna
1
rkl
rosmariinia
1
rkl
oreganoa
1
tl
juustokuminaa
2
laakerinlehteä
2
rkl
oliiviöljyä
hienoa merisuolaa ja mustapippuria myllystä
1
tölkki
valkopapuja
2
tölkkiä
tomaattimurskaa

Ohje

  1. Levitä kaikki ainekset paitsi pavut ja tomaattimurska riittävän suureen uunivuokaan. Sekoita hyvin ja paista 180-asteisessa uunissa puoli tuntia.

  2. Sekoita mukaan pavut, tomaattimurska ja 4 dl kiehuvan kuumaa vettä. Sekoita hyvin ja paista toiset puoli tuntia. Jos pakki näyttää kuivuvan, sekoita mukaan tilkka vettä.

  3. Kypsennä ateriarouhe paketin ohjeen mukaan.

  4. Tarjoa paprika-makkarapata kypsän kaura-härkäpapurouheen kera.

Resepti:
Mikko Takala ja Sami Rekola, Kuva: Tommi Anttonen

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.