Ainekset 32 annosta

200
g
luumumarmeladia
Voiteluun:
1
kananmuna

Ohje

  1. Sulata taikinalevyt leivinpaperin päällä, leikkaa neliöiksi ja neliöt vielä neljäksi pikkuneliöksi.

  2. Leikkaa kulmiin viillot tähtitortun tapaan ja nosta joka toinen kulma vedessä kostutetuin sormin keskelle tiiviisti kiinni painaen.

  3. Siirrä minitorttuaihiot leivinpaperoidulle pellille, voitele ne rikkivispatulla kananmunalla ja pursota luumumarmeladiruusuke torttujen keskelle.

  4. Paista uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

  5. Tarjoa lämpimänä.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.