Minijoulutortut

minijoulutortut
32 kpl
4kplMyllyn Paras Lehtitaikinalevyjä
200gluumumarmeladia
Voiteluun:
1kananmuna

Valmistusohje

Sulata taikinalevyt leivinpaperin päällä, leikkaa neliöiksi ja neliöt vielä neljäksi pikkuneliöksi.

Leikkaa kulmiin viillot tähtitortun tapaan ja nosta joka toinen kulma vedessä kostutetuin sormin keskelle tiiviisti kiinni painaen.

Siirrä minitorttuaihiot leivinpaperoidulle pellille, voitele ne rikkivispatulla kananmunalla ja pursota luumumarmeladiruusuke torttujen keskelle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Tarjoa lämpimänä.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)