Maksa-juuresräiskäleet

Myllyn Paras
4:lle
300gjauhettua peuran vasan maksaa tai naudan maksaa
3dlhienoa kasvisraastetta: porkkanaa, palsternakkaa ja perunaa
½dlkylmäpuristettua rypsiöljyä
1tlpaprikaa
1rkltuoretta yrttiä
½tlsuolaa

Valmistusohje

Sekoita raaka-aineet sekaisin. Kuumenna pannu lieden ⅔
-teholla. Sipaise vähän öljyä pannulle ensimmäisille letuille. Paista loput
ilman rasvaa. Taikinassa oleva öljy hoitaa pannusta irtoamisen. Näin ollen
räiskyminen ja käryäminen ovat olemattomia.

Tarjoa räiskäleet puolukkasurvoksen ja vihertävien kasvisten kera.

Resepti:
Resepti kirjasta Jaakko Kolmonen - Matti Mäkelä: Hirvieläinten teurastus ja teurastuspäivän herkut

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)