Katkarapu-riisiohukaiset

Myllyn Paras
noin 30 kpl pieniä ohukaisia
4dlvettä
1kalaliemikuutio
1dlMyllyn Paras Puuroriisiä
100gpurjosipulia
2-3valkosipulinkynttä
100gvalkosipulituorejuustoa
½tlsitruunapippuria
2munaa
1dlkermaa
2dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
200gkatkarapuja

Valmistusohje

Kiehauta vesi kattilassa, lisää kalaliemikuutio, puuroriisi, pieneksi
hienonnettu purjosipuli ja puristetut valkosipulinkynnet. Anna kypsyä hiljalleen
15 min. Ota kattila pois liedeltä ja lisää ohjeen muut ainekset.

Paista taikinasta lettupannulla lettuja. Letut saavat olla melko paksuja ja
niitä tulee paistaa miedolla lämmöllä melko kauan molemmin puolin kauniin
ruskeiksi. Nauti nämä ruokaisat letut kuumina esim. kirpeän hillokkeen tai
pikkelsin kanssa sekä raikkaan salaatin kera.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Vitsin hyvää!