Makkararisotto

Makkararisotto

Makkararuoat ovat monesti sellaisia, joista suomalainen mies pitää. Tämä resepti on tosi helppo ja muodostuu nopeasti arjen suosikiksi kiireessä. Risottoon voi lisätä myös kasviksia makua antamaan.

3-4:lle
2rklöljyä tai margariinia
1purjosipuli (noin 150 g)
3-4valkosipulinkynttä
3dlMyllyn Paras Pitkäriisiä
8dlvettä
1lihaliemikuutio
1tlcurrya
1psherne-maissi-paprika -sekoitusta (n. 200 g)
400gmakkaraa
2tlpersiljaa
1tlbasilikaa

Valmistusohje

Kuumenna kattilassa tai padassa rasva ja lisää hienonnettu purjosipuli, valkosipuli ja Myllyn Paras Pitkäriisi. Anna riisin tulla läpikuultavaksi, sekoita samalla. Lisää vesi, lihaliemikuutio ja curry. Keitä hiljalleen 15 min välillä sekoittaen. Lisää pakastevihannekset, makkarakuutiot ja yrttimausteet ja jatka kypsennystä 5 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Tosi hyvää ! Jätin valkosipulin pois ja laitoin tavallista sipulia.
Lisäsin hieman valkoviiniä (Rueda/españa), Lidlin Bockwurst ja porkkanaa. Tosi hyvää!
Hyvää! :)
Tykkää kyllä suomalainen nainenkin!