Makkararuoat ovat monesti sellaisia, joista suomalainen mies pitää.

Tämä resepti on tosi helppo ja muodostuu nopeasti kiireisen arjen suosikiksi.

Ainekset 3-4:lle annosta

2
rkl
öljyä tai margariinia
1
purjosipuli (noin 150 g)
3-4
valkosipulinkynttä
8
dl
vettä
1
lihaliemikuutio
1
tl
currya
1
ps
herne-maissi-paprika -sekoitusta (n. 200 g)
400
g
makkaraa
2
tl
persiljaa
1
tl
basilikaa

Ohje

  1. Kuumenna kattilassa tai padassa rasva ja lisää hienonnettu purjosipuli, valkosipuli ja Myllyn Paras Pitkäriisi. Anna riisin tulla läpikuultavaksi, sekoita samalla. Lisää vesi, lihaliemikuutio ja curry.

  2. Keitä hiljalleen 15 min välillä sekoittaen. Lisää pakastevihannekset, makkarakuutiot ja yrttimausteet ja jatka kypsennystä 5 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.