Sekoita leivinjauhe jauhoihin. Lisää muut aineet ja sekoita taikinaksi. Painele se jauhotetuin käsin voidellun (ja ruishiutaleilla leivitetyn) paistos- tai piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Levitä päälle marja-aronian marjat ja pilkotut omenalohkot, lisää makeutta tarvittaessa.
Sekoita muruseoksen ainekset ja ripottele seos marjojen ja omenalohkojen päälle.
Paista 200-asteisen uunin alatasolla 30 -40 min. Maistuu jälkiruoaksi sellaisenaan, vaniljakastikkeen tai jäätelön kera.
VINKKI: Voit käyttää marja-aronian tilalla puolukoita tai luumuja.
Ylitti odotukset! Oikein hyvä pohja, ja aroniat sulautuivat mukavasti piirakkaan, eivätkä maistuneet yhtään karvailta. Tämä jää vakioresepteihin meilla !