Lettuja jätskillä

Myllyn Paras
8 isoa lettua, pienempiä noin 30 kpl
2munaa
5dlmaitoa tai laktoositonta maitojuomaa (1 dl voi korvata sitruunakivennäisvedellä)
dlMyllyn Paras Karkea Vehnäjauhoja
tai Erikoisvehnäjauhoja
½tlsuolaa
1tlvaniljasokeria
2-3rklsokeria
2rklvoisulaa tai öljyä

Valmistusohje

Riko munat kulhoon ja vatkaa munien rakenne rikki. Vatkaa
joukkoon neste, jauhot, suola, sokerit ja rasva. Anna taikinan turvota vähintään
½ tuntia. Paista pieniksi letuiksi tai isommiksi ohukaisiksi.

Tarjoile jätskin ja mansikkahillon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (11)

Mitä Vichy tekee?
Vichy tekee letuista hieman rapeampia. Terveisin, Kuluttajaneuvonta.
Ihania!
Tosi ihania, rapeareunaisia lettuja! Ihan kuin äidin tekemiä;)
Erinomaista!
Tuohon kun tuuppaa muutaman hyppysellisen kardemummaa, niin johan tulee makoisia plättyjä!
Olen kokeillut tuota ennenkin. Se on paras!
Jäätelön kanssa maistui todella hyvälle. kannataa kokeilla
hyvää tuli vohveli raudalla paistoin :D
Letuista tuli hyviä ja niitä oli helppo tehdä!

Pages