Ainekset 8 isoa lettua, pienempiä noin 30 kpl annosta

2
munaa
5
dl
maitoa tai laktoositonta maitojuomaa (1 dl voi korvata sitruunakivennäisvedellä)
½
tl
suolaa
1
tl
vaniljasokeria
2-3
rkl
sokeria
2
rkl
voisulaa tai öljyä

Ohje

Riko munat kulhoon ja vatkaa munien rakenne rikki. Vatkaa joukkoon neste, jauhot, suola, sokerit ja rasva. Anna taikinan turvota vähintään ½ tuntia. 

Paista pieniksi letuiksi tai isommiksi ohukaisiksi. Tarjoile jätskin ja mansikkahillon kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.