Ainekset 4:lle annosta

2
sipulia varsineen
½
rkl
öljyä
400-500
g
lenkkimakkaraa
1-2
dl
valmista pestokastiketta
vähän pastan keitinvettä
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Laita pastavesi kiehumaan. Leikkaa sipulit silpuksi ja varret vinoiksi pätkiksi. Kuori lenkkimakkara ja leikkaa se viipaleiksi. Kuullota sipulisilppu öljyssä pehmeäksi. Lisää lenkkiviipaleet ja paista hetken aikaa viipaleita käännellen.

  2. Sekoita joukkoon pestokastike ja haluamasi määrä sipulinvarsia. Sekoita ja kuumenna. Voit lisätä joukkoon lopuksi tilkan pastan keitinvettä ja tuoretta basilikaa.

  3. Tarjoa pastan kanssa. Kasvikseksi maistuvat kesän raikkaat porkkanat sellaisenaan tai raasteena.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.