Lenkkiä pestokastikkeessa

Myllyn Paras
4:lle
2sipulia varsineen
½rklöljyä
400-500glenkkimakkaraa
1-2dlvalmista pestokastiketta
vähän pastan keitinvettä
tuoretta basilikaa
n.300gMyllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia TAI
1 l uusia perunoita

Valmistusohje

Laita pastavesi kiehumaan. Leikkaa sipulit silpuksi ja
varret vinoiksi pätkiksi. Kuori lenkkimakkara ja leikkaa se viipaleiksi.

Kuullota sipulisilppu öljyssä pehmeäksi. Lisää
lenkkiviipaleet ja paista hetken aikaa viipaleita käännellen. Sekoita joukkoon pestokastike ja   haluamasi määrä sipulinvarsia. Sekoita ja kuumenna.

Voit lisätä joukkoon lopuksi tilkan pastan keitinvettä ja
tuoretta basilikaa.

Tarjoa pastan tai uusien perunoiden kanssa. Kasvikseksi
maistuvat kesän raikkaat porkkanat sellaisenaan tai raasteena.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)