Lakka-mascarponetähdet

Lakka-mascarponetähdet
20 kpl
1pktMyllyn Paras Torttutaikinalevyjä (500 g)
tai Voitaikinalevyjä (500 g)
munaa voiteluun
väriraesokeria ja nonparelleja koristeeksi
Täyte:
200gmascarpone-tuorejuustoa
1dlvaahtoutuvaa kermaa
½dlsokeria
1tlvaniljasokeria
1-2dllakkahilloa

Valmistusohje

Ota tähden muotoisella piparimuotilla sulaneesta taikinalevystä tähtiä. Voitele ne munalla ja ripottele pinnalle koristeeksi väriraesokeria ja nonparelleja. Paista sellaisenaan 225-asteisen uunin keskitasolla 5-10 min kauniin värisiksi. Anna jäähtyä ennen täyttämistä. Valmista täyte vaahdottamalla kerma ja lisäämällä siihen tuorejuusto. Mausta mieleiseksi. Halkaise tähdet terävällä veitsellä keskeltä ja laita alapuolelle 1-2 tl lakkahilloa ja sen päälle nokare vaahtotäytettä. Täytä tähdet vähän ennen tarjoilua.

VINKKI: Lakkahillon tilalle sopii mainiosti karpalohillo tai jokin muu kaapista löytyvä hillo. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)