Kuningatarpiirakka

Myllyn Paras
piirakkavuoallinen
Pohja:
125gmargariinia tai voita
2dlMyllyn Paras KARU Pikakaura-Ruishiutaleita
1dlMyllyn Paras Karkea Vehnäjauhoja
tlleivinjauhetta
tlvaniljasokeria
Täyte:
1prkcreme fraichea
1prkkermaviiliä
2kananmunaa
2dlsokeria
2tlvaniljasokeria
2dlkuohukermaa
2dlvadelmia ja pensasmustikoita (tuoreita tai pakastemarjoja)

Valmistusohje

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Öljyä tai voitele pyöreä piirakkavuoka.
Sekoita kuivat aineet keskenään. Nypi hiutale-jauhoseos huoneenlämpöiseen
margariiniin. Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita joukkoon creme fraiche ja kermaviili.
Sekoita sokerit keskenään ja lisää seokseen. Lisää kerma ja sekoita tasaiseksi.
Kaada täyte pohjan päälle ja ripottele päälle marjat. Paista noin 30-40
minuuttia, kunnes pohja on kypsä ja täyte hyytynyt. Tarjoile jäähtyneenä,
mieluiten seuraavana päivänä.

Resepti:
Tarja Törmänen (Leivontanurkan testiryhmän satoa 3/2012)

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)