Haettu sivustolta 12.12.2024 Kuningatarviinerit Kuningatarviinerit Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 20 min Kokonaisaika 1 h 15 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Kiepsauta Wienertaikinasta maistuvat solmuviinerit ja täytä marjaisalla rahkalla sekä koristele tuoreilla mustikoilla, vadelmilla ja mansikoilla. Ainekset 10 kpl annosta 1 pkt Myllyn Paras Wienertaikinaa (500 g) 1 kananmuna 1 prk kuningatarrahkaa tuoreita marjoja: mustikoita, vadelmia, mansikoita Koristeluun: tomusokeria Ohje Levitä jäiset taikinalevyt pellille leivinpaperin päälle ja anna sulaa n. 20 min. Kauli taikinalevyjä pituussuunnassa ohuemmiksi ja jaa taikinalevy pituussuunnassa kahtia, jolloin saat kaksi pitkää taikina nauhaa. Kierritä taikinanauhaa kierteelle ja muotoile nauha kahdeksikon tai S-kirjaimen muotoon. Anna koota liinan alla n. 40–50 min. Voitele kohonneet viinerisolmut kevyesti kananmunalla ja lusikoi tai pursota solmujen päihin kuningatarrahkaa. Paista uunissa 225 °C n. 12–15 min. Asettele viinerin päälle tuoreita mustikoita, vadelmia sekä viipaloituja mansikoita. Viimeistele halutessasi tomusokerilla. Resepti: Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Omenakampaviinerit Kuva Helpot vaniljaviinerit Kuva Kuningatarpiirakka Pullat ja wienerit: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Parhaat blinit Uusi Jouluinen juustokakku Uusi Vuohenjuusto & porkkanalaatikko -joulutortut Bataatti-porkkanalaatikko
Kommentteja ja keskustelua