Haettu sivustolta 13.12.2024 Mamman marjapiirakka kermaviilitäytteellä Mamman marjapiirakka kermaviilitäytteellä Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 20 arviota Anna arviosi 4 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 40 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon vähälaktoosinen R
Ainekset 6-8 annosta Pohja 100 g voita tai margariinia 1 dl sokeria 1 kananmuna 2½ dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja ½ tl leivinjauhetta Täyte 5 dl mustikoita (tai muita marjoja) 2 tl perunajauhoja (jos käytät pakastemarjoja) 200 g kermaviiliä ½ dl sokeria 1 kananmuna Ohje Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmuna ja vatkaa vielä hetki. Sekoita vehnäjauhoihin leivinjauhe ja sekoita taikinan joukkoon. Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille (halkaisija 26-28 cm). Jos käytät pakastemarjoja, sekoita marjojen joukkoon perunajauhot. Kaada marjat vuokaan taikinan päälle. Levitä tasaisesti. Sekoita huolellisesti kermaviili, sokeri ja kananmuna. Kaada päällinen marjojen päälle. Paista 25-30 minuuttia eli kunnes reunat ovat saaneet väriä ja täyte on hyytynyt. Anna jäähtyä hieman ennen tarjoilua. Resepti: Hannele Hyvärinen, @kokitjapotit Katso videovinkit
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Praliini-kesämarja-jätskiannokset Kuva Ruusunmarja-valkosuklaakakku Kuva Kuningattaren kukkivat suupalat marjamoussella Piirakat ja tortut: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonyymi kirjoitti 31.8.2024 - 11:10 Mites on. Olen aina luullut, että kun leipomuksessa on jotain hapanta (kermaviili) täytyisi käyttää ruokasoodaa eikä leivinjauhetta. Olen tässä Mamman marjapiirakassa jo 40 vuoden ajan käyttänyt ruokasoodaa! Hyvää on tullut. Vastaa Anonyymi kirjoitti 28.8.2022 - 17:51 Hyvä nopea ja helppo ohje. Olen tehnyt useasti, eilen viimeksi. Vastaa Anonyymi kirjoitti 9.12.2015 - 20:35 Kiinnostuin reseptistä. Saisinko vinkkiä miten saada kyseisestä piirakasta jouluun sopiva tai joulumausteinen? Kirsikalla? Vastaa Anonyymi kirjoitti 11.12.2015 - 00:00 In reply to by Anonyymi (not verified) Täytteessä voi käyttää esim. jotakin maustettua rahkaa, jossa on jouluista makua ja käyttää täytteeseen sopivia marjoja. Terveisin, Kuluttajaneuvonta Vastaa Näytä lisää kommentteja (4)
Anonyymi kirjoitti 31.8.2024 - 11:10 Mites on. Olen aina luullut, että kun leipomuksessa on jotain hapanta (kermaviili) täytyisi käyttää ruokasoodaa eikä leivinjauhetta. Olen tässä Mamman marjapiirakassa jo 40 vuoden ajan käyttänyt ruokasoodaa! Hyvää on tullut. Vastaa
Anonyymi kirjoitti 28.8.2022 - 17:51 Hyvä nopea ja helppo ohje. Olen tehnyt useasti, eilen viimeksi. Vastaa
Anonyymi kirjoitti 9.12.2015 - 20:35 Kiinnostuin reseptistä. Saisinko vinkkiä miten saada kyseisestä piirakasta jouluun sopiva tai joulumausteinen? Kirsikalla? Vastaa
Anonyymi kirjoitti 11.12.2015 - 00:00 In reply to by Anonyymi (not verified) Täytteessä voi käyttää esim. jotakin maustettua rahkaa, jossa on jouluista makua ja käyttää täytteeseen sopivia marjoja. Terveisin, Kuluttajaneuvonta Vastaa
Parhaat blinit Uusi Jouluinen juustokakku Uusi Vuohenjuusto & porkkanalaatikko -joulutortut Bataatti-porkkanalaatikko