Kukka makaronit ja valkosipulinen possuwokki

Kukka makaronit ja valkosipulinen possuwokki

Possuwokkiin saadaan luonnetta käyttämällä valkosipulia ja pippureita. Kastikkeen kanssa maistuvat kukkamakaronit. Kuitupitoisen makaronin tunnistaa siitä, että pakkaustietojen mukaan tuote sisältää yli 6 g kuitua/100 g tai että pussissa on Plus runsaasti kuitua -merkki.

noin 6:lle
1psMyllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia (500 g)
n.2lvettä
1tlsuolaa
Kastike:
1-2rklöljyä
3sipulia kuutioina/renkaina
10valkosipulinkynttä hienonnettuna
400-500gpippurimarinoituja porsaanfilesuikaleita tai kinkuntähteitä
1rklsoijakastiketta
1lihaliemikuutio tai 1 rkl lihafondia
3dlvettä
1tlpunapippureita
1tlrouhittua mustapippuria
1tljuustokuminaa (eli jeeraa)
n.200gmustia oliiveja
100gfeta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa (vähärasvaista)
(1rklpersiljaa/rakuunaa)

Valmistusohje

Laita vesi kiehumaan, lisää suola ja makaronit kiehuvaan veteen, anna kypsyä 7 min kiehuvassa vedessä. Valuta lävikössä; älä huuhdo vedellä. Ala valmistaa wokkia yhtä aikaa kun laitat makaronien keitinveden kiehumaan. Paista öljyssä pannulla tai kasarissa nopeasti sipulit ja lihasuikaleet. Sekoita hyvin joukkoon soija, lihaliemi ja mausteet. Anna kiehahtaa koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi oliivit, juusto ja yrtit. Tarjoile wokki kuitupitoisen Myllyn Paras Keltainen Kukka Makaronin kanssa. Voit myös sekoittaa kukkamakaronit wokin sekaan. Nauti raikkaan salaatin kanssa.

VINKKI: Onnistuu myös Myllyn Paras Keltainen Sydän Makaronista.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)