Keitä tuoreet korvasienet runsaassa vedessä 5-10 minuuttia. Huuhtele molempien keittojen jälkeen kylmällä vedellä. Nosta korvasienet ensimmäisen keiton jälkeen reikäkauhalla lävikköön ja huuhtele. Jos kaadat sienet veden kanssa lävikköön, kattilan pohjalle kertynyt hiekka joutuu uudelleen sienten poimuihin. MUISTA, ETTÄ KORVASIENET ON AINA KEITETTÄVÄ KAHTEEN KERTAAN, MYÖS KUIVATUT SIENET.
Paloittele sienet pienimmiksi. Kauli tai painele sulanut taikina vuoan pohjalle ja reunoille (halkaisija 26-27 cm). Nosta vuoka kylmään odottamaan.
Kuullota sipulisilppua ja sieniä hetki pannulla. Mausta suolalla ja mustapippurilla sekä yrteillä. Anna jäähtyä. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita keltuaiset ja kermamaito ja lisää joukkoon korvasieniseos ja juustoraaste sekä viimeksi valkuaisvaahto kevyesti käännellen.
Pistele taikinapohja haarukalla ja kaada täyte päälle. Kypsennä uunin toiseksi alimmalla tasolla 225-asteessa 25-30 minuuttia. Tarjoa lämpimänä raikkaan salaatin kera.