Suppilovahveropiiras

Suppilovahveropiiras
45 min, josta valmisteluaika 15 min

Suppilovahveropiiras on ihana loppuvuoden piiras ja voit valmistaa sen tuoreista, pakastetuista tai säilötyistä sienistä.

Valmista lasisessa piirasvuoassa tai vaikka valurautapannussa.

Tämä piiras on valmistettu valurautapannussa, jonka halkaisija on noin 20-22 cm.

Voit tarpeen mukaan suurentaa piiraan aineksia vastaamaan oman vuokasi kokoa.

6 annosta
2-3kplMyllyn Paras Lehtitaikinalevyjä, palmuöljytön
2dlkuohu- tai ruokakermaa
2kananmunaa
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
100gjuustoraastetta
nokare voita
1lsuppilovahveroita
ripaus suolaa
1dlkuivattua sipulia
(tuoretta timjamia tai muuta yrttiä)

Valmistusohje

  1. Ota Lehtitaikinalevyt sulamaan noin puoli tuntia ennen paistamista.

  2. Painele tarvittava määrä lehtitaikinalevyjä vuoan pohjalle ja reunoille. Leikkaa ylimääräinen taikina pois.

  3. Sekoita kuohukerma, kananmunat, suola, mustapippuri ja juustoraaste keskenään ja kaada seos vuokaan taikinan päälle.

  4. Kuumenna nokare voita paistinpannulla ja lisää kuumalle pannulle suppilovahverot. Kääntele hetki kovalla lämmöllä, kunnes sienet pehmenevät. Lisää vielä ripaus suolaa ja kuivattua sipulia. Kääntele.

  5. Kaada seos vuokaan ja levitä sieniä hieman täytteen joukkoon.

  6. Kypsennä 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin puoli tuntia tai kunnes pinta on kauniin värinen.

  7. Koristele halutessasi tuoreella timjamilla tai muilla yrteillä.

  8. Tarjoa lämpimänä.

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)