Konvehtitortut

Konvehtitortut
25 min, josta valmisteluaika 5 min

Pikaiseen makeanhimoon tai yllätysvieraille leivot nopeasti helpot joulutortut, joiden sisältä löytyy suklainen yllätys. 

Myllyn Paras Lehtitaikinalevyjä saa nyt myös palmuöljyttöminä.

10 kpl
1pktMyllyn Paras Lehtitaikinaa, palmuöljytön (500 g)
10suklaakohvehtia
1kananmuna
Pinnalle:
½dltomusokeria tai sokeroimatonta kaakaojauhetta

Valmistusohje

  1. Ota lehtitaikinalevyt sulamaan noin puoli tuntia ennen kypsennystä.

  2. Laita ne vieretysten työlaudalle tai leivonta-alustalle ja leikkaa kahteen osaan, jotta saat neliöitä. Ota sitten pyöreällä muotilla ympyrät neliöistä.

  3. Laita jokaisen ympyrän keskelle suklaakonvehti ja käännä tortut puolikuun muotoon. Painele reunat kiinni ja nosta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

  4. Voitele rikotulla kananmunalla ja paista 225 asteessa 15-20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.

  5. Siivilöi jäähtyneiden torttujen pinnalle halutessasi tomusokeria tai sokeroimatonta kaakaojauhetta.

Resepti:
Hellapoliisi

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)