Kirsikkakukat

Kirsikkakukat
15 - 20 kpl
1pktMyllyn Paras Lehtitaikinalevyjä (500 g)
1dlkookoshiutaleita
(1dlmantelirouhetta)
1muna
1dlsokeria
Koristeeksi:
1tlkpunaisia säilykekirsikoita

Valmistusohje

Sekoita täytteen ainekset keskenään. Halutessasi voit lisätä täytteeseen 1 dl mantelirouhetta. Puolita lehtitaikinalevyt kahdeksi neliöksi ja laita kullekin n. 1 rkl täytettä. Leikkaa neliöiden kulmiin viillot kuvan mukaisesti ja nosta kulmat ylös "kukaksi" täytteen päälle. Nipistä hyvin kiinni ja laita keskelle puolitettu kirsikka koristeeksi. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Voiko kirsikkakukkiin laittaa kirsikan tilalle paistonkestävää aprikoosimarmeladia?
Voi käyttää paistonkestävää marmeladiakin. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Nami, hyvä idea. Minä kokeilen.
oli hyviä ja niitä tulee koulun myyjäisiin!=)=)=)