Kinkku-kananmunapiiras

Kinkku-kananmunapiiras
1pktMyllyn Paras Iso Lehtitaikinalevyä
250gkeittokinkkua
3rklsinappia
7munaa
ruohosipulinippu vai sipulinvarsia silputtuina
parmesaania raastettuna
chilihiutaleita maun mukaan
Voiteluun:
1muna
1rklmaitoa

Valmistusohje

Tee taikinasta piirakkavuokaan pohja, sivele se sinapilla ja asettele puolet kinkusta sinapin päälle kunnes pohja peittyy ja riko munat kinkun päälle. Riko keltuaiset, mutta älä sekoita niitä valkuaisiin. Ripottele munien päälle sipulisilppu ja parmesaaniraaste ja mausta suolalla ja pippurilla sekä halutessasi chilihiutaleilla.  Levitä loput kinkut päälle. Tee lopusta taikinasta piirakalle kansi ja nypi se yhteen pohjan kanssa. Voitele pinta maidon ja kananmunan seoksella (1 muna 1 rkl maitoa) ja pistele pinta. Paista uunissa 200 asteessa kunnes kypsä, noin 30 min. 

Resepti:
Sikke

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)