Keltainen Raketti Spagettipaistos

Keltainen Raketti Spagettipaistos
uunivuoallinen, noin 6-8:lle
7-8dlMyllyn Paras Täysjyvä Raketti Spagettia
200g(purjo)sipulia hienonnettuna
(4valkosipulinkynttä hienonnettuna)
200gmaissia (pakaste) tai aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
n.400gtonnikalaa (2 pientä tölkkiä)
200gkatkarapuja
Kuorrutuskastike:
2-3rklmargariinia
2rklMyllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja
4dlkookosmaitao
100g(valkosipuli)tuorejuustoa tai juustoraastetta
1tlmuskottipähkinää
1tlviherpippuria
Pinnalle:
n.½-1dlkevytjuustoraastetta

Valmistusohje

Keitä spagettia pakkauksen keitto-ohjeen mukaan, valuta lävikössä ja kaada voideltuun isoon laakeaan uunivuokaan esim. lasagnevuokaan. Lisää sekaan sipulit, maissit, tonnikala, katkaravut. Kiehauta kastiketta varten teflon-kattilassa vehnäjauhoa margariinissa, lisää kookosmaito hyvin sekoittaen ja anna kastikkeen saostua, lisää sekaan muut kastikkeen aineet. Kaada kastike painellen paistokseen, ripottele pinnalle juustoraastetta ja kuorruta paistosta 225-asteisen uunin keskitasolla 20-25 minuuttia, kunnes paistos saa kauniin värin.

VINKKI: Mikäli et halua käyttää kookosmaitoa, myös muut maitovalmisteet, esim. kevytkerma sopii tilalle.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)