Kedgeree sopii hyvin koululaisen iltapäiväruuaksi tai kiireisen arjen ateriaksi, koska sen voi sekoittaa kylmistä aineista valmiiksi jääkaappiin (mikro)lämmitystä odottamaan.

Ainekset 2:lle annosta

150-200
g
kypsää perattua kalaa (uunissa kypsennettyä, keitettyä tai savustettua ahventa, haukea tai kirjolohta, säilykekalaa, kalapullia)
1
ps
pakastepinaattia tai -herneitä
hienonnettua tilliä
suolaa
valkopippuria
loraus vettä tai kalalientä
1-2
kovaksi keitettyä munaa

Ohje

  1. Sekoita keskenään vähän sulanut pinaatti tai herneet, riisi, mausteet, tilkka nestettä ja kalapalat. Lämmitä mikrossa tai pinnoitetussa kattilassa miedolla lämmöllä ( lisää kattilan pohjalle tilkka öljyä).

  2. Hakkaa munat hienoksi ja ripottele ne ruoan pinnalle ennen tarjoilua.

VINKKI: Jos haluat kedgereestä voimakkaamman makuisen mausta se currylla tai intialaisella mausteseoksella.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.