Kedgeree, intialainen riisiruoka

Myllyn Paras
2:lle
3-4dlkypsää Myllyn Paras Pitkäriisiä
150-200gkypsää perattua kalaa (uunissa kypsennettyä, keitettyä tai savustettua ahventa, haukea tai kirjolohta, säilykekalaa, kalapullia)
1pspakastepinaattia tai -herneitä
hienonnettua tilliä
suolaa
valkopippuria
loraus vettä tai kalalientä
1-2kovaksi keitettyä munaa

Valmistusohje

Sekoita keskenään vähän sulanut pinaatti tai herneet, riisi, mausteet, tilkka nestettä ja kalapalat. Lämmitä mikrossa tai pinnoitetussa kattilassa miedolla lämmöllä.

Lisää kattilan pohjalle tilkka öljyä. Hakkaa munat hienoksi ja ripottele ne ruoan pinnalle ennen tarjoilua.

Ruoka sopii hyvin koululaisen iltapäiväruuaksi, koska sen voi sekoittaa kylmistä aineista valmiiksi jääkaappiin mikrolämmitystä odottamaan. Tarjoile lisäkkeeksi lanttu-ananasraastetta.

VINKKI: Jos haluat kedgereestä voimakkaamman makuisen mausta se currylla tai intialaisella mausteseoksella.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)