Kaurapuuro Isoista Kaurahiutaleista

Kaurapuuro Isoista Kaurahiutaleista
noin 4:lle
1lvettä, maitoa tai sokeroitua mehua
n.4dlMyllyn Paras Iso Kaurahiutaleita
(suolaa)

Valmistusohje

Kuumenna neste kiehuvaksi. Lisää hiutaleet ja keitä n. 15 min. Sekoita välillä. Anna hautua kannen alla hetki. Mausta halutessasi suolalla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (6)

Aivan järjettömän hyvää.
Vielä pikkuinen voinokare, niin juhla voi alkaa;) Puuromummi
Parhaita nuo isot kaurahiutaleet. Keittää voi vaikka yli puolituntia, kun välillä lisää vettä ja tulee vielä parempaa.
tulipa lapsuus mieleen eihän ennen ollutkaan muuta kuin isoista hiutaleista tehtyä puuroa.
Olen nopeuttanut prosessia panemalla hiutaleet jo illalla kattilaan likoon, jolloin aamuinen puuronkeitto vie saman ajan kuin pikakaurahiutaleilla ja maku on kuitenkin aivan toista!!
Maailman parasta kaurapuuroa! Terveisin ex kaurapuuron vihaaja