Kaurapuuro Isoista Kaurahiutaleista

Kaurapuuro Isoista Kaurahiutaleista
20 min, josta valmisteluaika 5 min
noin 4:lle
1lvettä, maitoa tai sokeroitua mehua
n.4dlMyllyn Paras Iso Kaurahiutaleita
(suolaa)

Valmistusohje

Kuumenna neste kiehuvaksi. Lisää hiutaleet ja keitä n. 15 min. Sekoita välillä. Anna hautua kannen alla hetki. Mausta halutessasi suolalla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (10)

OK, tosihyvää kaurapuuroa tulee! Mutta, miten tuon 15min. sijaan kattilassa saisi mikrossa parhaan tuloksen 2-5min.? Ehkäpä liottamalla ensin, ja mikä teho 1/2, 3/4 vai täysi, minulla 700W.
Mikroaaltouunissa voi tehdä puuron täydellä teholla välillä sekoittaen. Ajaksi kannattaa aluksi laittaa 2,5 min ja lisätä aikaa sitten tarvittaessa. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
OK, kiitokset neuvosta, kokeilen! Pääsisi nimittäin myös vähemmällä tiskillä, kun olisi valmista suoraan lautasella ...
Parasta! Maukkain ja tasaisin puuro syntyy, kun laittaa hiutaleet jo kylmään veteen. Lisään lorauksen maitoa kypsään puuroon, ja kiehautuan sekoittaen. Mies lisää lautaselle vielä margariinisilmän. Ihanaa herkkua vapaapäivän kiireettömään aamuun!
Aivan järjettömän hyvää.
Vielä pikkuinen voinokare, niin juhla voi alkaa;) Puuromummi
Parhaita nuo isot kaurahiutaleet. Keittää voi vaikka yli puolituntia, kun välillä lisää vettä ja tulee vielä parempaa.
tulipa lapsuus mieleen eihän ennen ollutkaan muuta kuin isoista hiutaleista tehtyä puuroa.
Olen nopeuttanut prosessia panemalla hiutaleet jo illalla kattilaan likoon, jolloin aamuinen puuronkeitto vie saman ajan kuin pikakaurahiutaleilla ja maku on kuitenkin aivan toista!!
Maailman parasta kaurapuuroa! Terveisin ex kaurapuuron vihaaja