Kauramuffinit

Kauramuffinit
  • Muffinit voivat olla myös suolaisia.
  • Nämä Kauramuffinit on tehty tummiin jauhoihin ja mukana on myös kaurahiutaleita. 
  • Muffinit voi tehdä perinteisiin paperimuotteihin, mutta isolla silikonisella muffinipellillä saa näyttäviä suuria muffineita. 
  • Terveysmessuilla 2011 tämän leipoi Hyvä Terveys -lehden päätoimittaja Taina Risto. Katso videolta alta, kuinka Kauramuffinit valmistettiin Terveysmessuilla 2011 Oivallusten Keittiössä. 
noin 10 - 15 kpl
3dlMyllyn Paras Hiivaleipävehnäjauhoja
1dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
2tlleivinjauhetta
½tlmustapippuria
1tltuoretta rosmariinia
1tlyrttisuolaa
1dlrypsiöljyä
1rskirsikkatomaatteja (250 g)
1tlkraejuustoa tai kevyttä fetajuustoa (200 g)
100gkevyttä tomaatti- tms. tuorejuustoa
1dlmaitoa
2munaa

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään. Pilko tomaatit, jätä 6 kpl talteen. Lisää muut aineet sekaan.

Lusikoi taikina isoihin silikonisiin muffinivuokiin tai -pellille (voitele tarvittaessa), laita jokaisen päälle puolikas kirsikkatomaatti ja paista 200-asteisen uunin toisiksi alimmalla tasolla 15-25 min muffinien koosta riippuen.

VINKKI: Voit lisätä muffineihin sieniä, esim. suppilovahveroita.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Juuri tuli muffinsit uunista. Laitoin paperisiin vuokiin... Harmi, jäivät paperiin kiinni. Muuten hyviä.