Kauramannavanukas

Kauramannavanukas
uunivuoallinen
1lmaitoa (laktoositon käy)
dlMyllyn Paras Kauramannasuurimoita
1tlsuolaa
3munaa
1dlsokeria
1rklvaniljasokeria
½dlsitruunamehua
dlrusinoita

Valmistusohje

Valmista kauramannapuuro pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä se. Lisää puuron sekaan munat, sokeri, mausteet ja rusinat. Kaada vanukas voideltuun uunivuokaan ja paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. ½ tuntia kullankeltaiseksi. Nauti lämpimänä tai kylmänä sellaisenaan tai mehukastikkeen kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Mukava vanhanajan jälkiruoka, maistuvaa mehukeiton kera. Terv. vanha kokki.
Tein töissä asukkaille iltapalaksi tätä. Kuullessaan, mitä iltapalaksi saavat, riemastuivat siitä oitis. Kun oli sitten maistiaisten aika, niin kilvan kehuivat tätä ruokaa. Myös työkaverini pyysi itselleen tämän ohjeen. Oli hänenkin mielestään niin hyvää.