Mamman Mansikkariisi

Mamman Mansikkariisi
  • Tämä on se, mitä äitini tekee aina lapsenlapsilleen, kun käymme maalla.
  • Puurossa pitää olla paljon mansikoita ja ne lisätään melko lopuksi.
  • Puuro nautitaan maidon kanssa, ja vielä sokeria voi laittaa päälle.
  • Maalla tätä syödessä tulee mieleen, että se peittoaa monet valmisvanukkaat mennen tullen ja tuntuu siltä, että todellakin syö jotain oikeaa ruokaa.
noin 6-8:lle
lvettä
3-5dlmansikkamehua tai punaista mehua
1-2dlsokeria
dlMyllyn Paras Puuroriisiä
½lmansikoita

Valmistusohje

Kiehauta vesi ja mehu kattilassa, lisää sokeri ja tarkista sopiva liemen maku. Lisää puuroriisi ja anna kiehua hiljalleen välillä sekoittaen 35-40 min. Lisää lopuksi mansikat. Nauti kuumana tai kylmänä maidon kera.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Hyvää oli.
Erittäin maukasta mummonmansikkapuuroa! Kokeilkaa ihmeessä!!!
oli hyvää ruokaa
OK