Mamman Mansikkariisi

Mamman Mansikkariisi

Tämä on se, mitä äitini tekee aina lapsenlapsilleen, kun käymme maalla. Puurossa pitää olla paljon mansikoita ja ne lisätään melko lopuksi. Puuro nautitaan maidon kanssa, ja vielä sokeria voi laittaa päälle. Maalla tätä syödessä tulee mieleen, että se peittoaa monet valmisvanukkaat mennen tullen ja tuntuu siltä, että todellakin syö jotain oikeaa ruokaa.

noin 6-8:lle
lvettä
3-5dlmansikkamehua tai punaista mehua
1-2dlsokeria
dlMyllyn Paras Puuroriisiä
½lmansikoita

Valmistusohje

Kiehauta vesi ja mehu kattilassa, lisää sokeri ja tarkista sopiva liemen maku. Lisää puuroriisi ja anna kiehua hiljalleen välillä sekoittaen 35-40 min. Lisää lopuksi mansikat. Nauti kuumana tai kylmänä maidon kera.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Hyvää oli.
Erittäin maukasta mummonmansikkapuuroa! Kokeilkaa ihmeessä!!!
oli hyvää ruokaa
OK