Kauralese-puolukkaherkku

kauralese-puolukkaherkku
  • Tämä aamiaiseksi ja välipalaksi sopiva herkku sopii koko perheelle.
  • Voit valmistaa rapeaa kauraleseseosta reilusti etukäteen ja säilyttää purkissa.
  • Näin annoksen kokoaminen on helppoa ja nopeaa arkiaamuina ja koulupäivän tai työpäivän päätteeksi. Puolukat voit korvata myös muilla tuoreilla tai pakastetuilla marjoilla.
2:lle
1dlruokosokeria
2dlKauralese 650 g
1dlkookoshiutaleita
250gmaitorahkaa
1tlvaniljasokeria
½dlhunajaa
Lisäksi:
2dlpuolukoita tai muita marjoja

Valmistusohje

Laita ruokosokeri, kauraleseet ja kookoshiutaleet kuumalle pannulle ja sekoita koko ajan, kunnes seos on rapeaa. Jäähdytä.

Jaa seos kahteen osaan.

Sekoita toisen joukkoon maitorahka, vaniljasokeri ja hunaja. Tarkista maku.

Kokoa annokset kerroksittain siten, että rahkaseoksen ja puolukkakerrosten välissä on myös rapeaa kauraleseseosta.

Vinkki! Voit valmistaa rahkaseoksen jääkaappiin jo edellisenä iltana ja koota annokset juuri ennen tarjoilua.

Resepti:
Hellapoliisi, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)