Tämä aamiaiseksi ja välipalaksi sopiva herkku sopii koko perheelle.

Voit valmistaa rapeaa kauraleseseosta reilusti etukäteen ja säilyttää purkissa.

Näin annoksen kokoaminen on helppoa ja nopeaa arkiaamuina ja koulupäivän tai työpäivän päätteeksi. Puolukat voit korvata myös muilla mieleisilläsi tuoreilla tai pakastetuilla marjoilla.

Ainekset 2:lle annosta

1
dl
ruokosokeria
1
dl
kookoshiutaleita
250
g
maitorahkaa
1
tl
vaniljasokeria
½
dl
hunajaa
Lisäksi:
2
dl
puolukoita tai muita marjoja

Ohje

  1. Laita ruokosokeri, kauraleseet ja kookoshiutaleet kuumalle pannulle ja sekoita koko ajan, kunnes seos on rapeaa. Jäähdytä.

  2. Jaa seos kahteen osaan.

  3. Sekoita toisen joukkoon maitorahka, vaniljasokeri ja hunaja. Tarkista maku.

  4. Kokoa annokset kerroksittain siten, että rahkaseoksen ja puolukkakerrosten välissä on myös rapeaa kauraleseseosta.

Vinkki! Voit valmistaa rahkaseoksen jääkaappiin jo edellisenä iltana ja koota annokset juuri ennen tarjoilua.

Resepti:
Hellapoliisi, Myllyn Paras Oy

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

2 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.