Valmista itse ”karkkeja”.

Käytä tähän karkkitaikinaan kaurahiutaleita, leseitä, tummaa suklaata ja kuivattuja marjoja.

Ainekset 30-40 kpl annosta

150
g
tummaa suklaata
1
banaani
1
dl
pähkinä- tai mantelirouhetta
1
dl
kuivattuja mustikoita tai puolukoita
1
rkl
kahvia tai vahvaa mehua

Ohje

  1. Sulata tumma suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Hienonna banaani haarukalla. Sekoita kaikki aineet keskenään.

  2. Jaa taikina teelusikoiden avulla pieniin karkkimuotteihin. Säilytä jääkaapissa. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.