Kaurakarkit

Kaurakarkit

Valmista itse terveellisiä ”karkkeja”. Käytä tähän karkkitaikinaan kaurahiutaleita, leseitä, tummaa suklaata ja kuivattuja marjoja.

30-40 kpl
150gtummaa suklaata
1banaani
3dlMyllyn Paras Pikakaurahiutaleita
½dlMyllyn Paras Kauraleseitä
1dlpähkinä- tai mantelirouhetta
1dlkuivattuja mustikoita tai puolukoita
1rklkahvia tai vahvaa mehua

Valmistusohje

Sulata tumma suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Hienonna banaani haarukalla. Sekoita kaikki aineet keskenään. Jaa taikina teelusikoiden avulla pieniin karkkimuotteihin. Säilytä jääkaapissa. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)