Riisimurosuklaat kaurahiutaleilla

Riisi-kaurasuklaa
15 min, josta valmisteluaika 15 min

Riisimurosuklaa on joulun parhaita herkkuja ja kuuluu monen lapsen ensimmäisiin joululeipomuksiin! Tässä reseptissä taikinaan lisätään riisimurojen lisäksi kaurahiutaleita. 

Makoisia hetkiä!

24 annoskarkkia ja 17 x 20 cm levy
2dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
1lriisimuroja
2 ½dltomusokeria
1dltummaa kaakaojauhetta
2tlvaniljasokeria
200gkookosrasvaa
100gtummaa suklaata

Valmistusohje

Paahda kaurahiutaleisiin hiukan väriä puhtaassa ja kuivassa paistinpannussa liedellä. Kaada hiutaleet kulhoon, mittaa riisimurot, tomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri joukkoon, sekoita.

Sulata kookosrasva, lisää paloiteltu suklaa joukkoon ja sekoita hyvin. Jäähdytä kookosrasva-suklaaseos haaleaksi ja sekoita se riisimuroihin.

Annostele seos pieniin leivosvuokiin (24 kpl) ja levitä loput seoksesta vuokaan (17 x 20 cm) leivinpaperin päälle.

Säilytä jääkaapissa.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)