Kaurainen myslipuuro

Kaurainen myslipuuro
2:lle
6dlmaitoa, maitojuomaa tai mantelimaitoa
1 ½dlMyllyn Paras Iso Kaurahiutaleita
½dlMyllyn Paras Kauraleseitä
1rklsiemensekoitusta tai suklaanibsejä
4kuivattua taatelia (pehmeää)
2rklkuivattuja papaija- tai mangokuutioita tai mansikkapaloja
4saksanpähkinää rouhittuna
tlsuolaa
1rklvaahterasiirappia tai hunajaa

Valmistusohje

Kuumenna neste kiehuvaksi pinnoitetussa kattilassa sekoittaen. Lisää hiutaleet ja leseet koko ajan sekoittaen ja anna kiehahtaa. Laske myslipuuron 15 minuutin kypsymisaika siitä, kun hiutaleet alkavat kiehua. Pilko muut karkeat myslipuuron aineet ohjeen järjestyksessä kypsymään. Sekoita puuroa välillä. Mausta puuro lopuksi suolalla ja vaahterasiirapilla tai hunajalla.

Tarjoile sellaisenaan, maidon ja mansikkasurvoksen tai mehukeiton kanssa.

 

Vinkki: Jos haluat vähemmän karkeutta ja suutuntumaa puuroon, korvaa Myllyn Paras Iso Kaurahiutaleet (1½ dl) Myllyn Paras Kaurahiutaleilla (2 dl), keitä puuroa tällöin 5–10 minuuttia. Kaikkein nopein vaihtoehto on valmistaa puuro Myllyn Paras Pikakaura+Kuitu Hiutaleista, 3 dl niitä korvaa sekä hiutaleet että leseet, keittoaika on vain 1–2 minuuttia. Tällöin siemenet tai nibsit sekä taateli- ja hedelmäpalat on hyvä laittaa jo alussa kylmään maitoon, jotta ne ehtivät turvota.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)