Kaura Rieska Tortilla kylmäsavulohella ja leipäjuustolla

Kaura Rieska Tortilla kylmäsavulohella ja leipäjuustolla

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

Valmisteluaika
5 min
Kokonaisaika
25 min

Herkullinen resepti mutkattomaan katuruokaan suomalaisella twistillä!

Street taco -Kaura Rieska Tortillat tarjotaan lyömättömällä makuparilla: kylmäsavulohella sekä leipäjuustolla. 

Tämän reseptin valmistat nopeasti alle puolessa tunnissa. 

Pienen kätevän kokonsa ansiosta Kaura Rieska Tortilla soveltuu käytettäväksi rieskan tapaan välipalana, ruoan lisäkkeenä tai eväänä.

Ainekset 4 annosta annosta

200
g
kylmäsavulohta palana
1
tlk (120 g)
ranskankermaa
1
rkl
sitruunamehua
¼
tl
suolaa
¼
tl
valkopippuria
Lisäksi:
200
g
leipäjuustoa
1
punasipuli
1
rs (50 g)
versosekoitusta
tilliä

Ohje

  1. Leikkaa kylmäsavulohi nahattomaksi ja paloittele kala suupaloiksi.

  2. Sekoita ranskankermaan sitruunanmehu, suola ja pippuri.

  3. Kuutioi leipäjuusto. Kuori ja kuutioi sipuli. Huuhtele ja kuivaa versot.

  4. Tarjoa Kaura Rieska Tortillat ranskankerman, kylmäsavulohikuutioiden, leipäjuuston, sipulin, versojen ja tillin kanssa.

VINKKI: Kylmäsavulohen voit halutessasi korvata myös lämminsavulohella.

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.