Kaura Rieska Tortilla kylmäsavulohella ja leipäjuustolla

Kaura Rieska Tortilla kylmäsavulohella ja leipäjuustolla
25 min, josta valmisteluaika 5 min

Herkullinen resepti mutkattomaan katuruokaan suomalaisella twistillä!

Street taco -Kaura Rieska Tortillat tarjotaan lyömättömällä makuparilla: kylmäsavulohella sekä leipäjuustolla. 

Tämän reseptin valmistat nopeasti alle puolessa tunnissa. 

Pienen kätevän kokonsa ansiosta Kaura Rieska Tortilla soveltuu käytettäväksi rieskan tapaan välipalana, ruoan lisäkkeenä tai eväänä.

4 annosta
1pktMyllyn Paras OATGOODS Kaura Rieska Tortilloja
200gkylmäsavulohta palana
1tlk (120 g)ranskankermaa
1rklsitruunamehua
¼tlsuolaa
¼tlvalkopippuria
Lisäksi:
200gleipäjuustoa
1punasipuli
1rs (50 g)versosekoitusta
tilliä

Valmistusohje

  1. Leikkaa kylmäsavulohi nahattomaksi ja paloittele kala suupaloiksi.

  2. Sekoita ranskankermaan sitruunanmehu, suola ja pippuri.

  3. Kuutioi leipäjuusto. Kuori ja kuutioi sipuli. Huuhtele ja kuivaa versot.

  4. Tarjoa Kaura Rieska Tortillat ranskankerman, kylmäsavulohikuutioiden, leipäjuuston, sipulin, versojen ja tillin kanssa.

VINKKI: Kylmäsavulohen voit halutessasi korvata myös lämminsavulohella.

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)