Saved from Myllynparas.fi Site 26.3.2023 Kaura Rieska Tortilla kylmäsavulohella ja leipäjuustolla Kaura Rieska Tortilla kylmäsavulohella ja leipäjuustolla Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 5 min Kokonaisaika 25 min laktoositon R
Herkullinen resepti mutkattomaan katuruokaan suomalaisella twistillä! Street taco -Kaura Rieska Tortillat tarjotaan lyömättömällä makuparilla: kylmäsavulohella sekä leipäjuustolla. Tämän reseptin valmistat nopeasti alle puolessa tunnissa. Pienen kätevän kokonsa ansiosta Kaura Rieska Tortilla soveltuu käytettäväksi rieskan tapaan välipalana, ruoan lisäkkeenä tai eväänä. Ainekset 4 annosta annosta 1 pkt Myllyn Paras OATGOODS Kaura Rieska Tortilloja 200 g kylmäsavulohta palana 1 tlk (120 g) ranskankermaa 1 rkl sitruunamehua ¼ tl suolaa ¼ tl valkopippuria Lisäksi: 200 g leipäjuustoa 1 punasipuli 1 rs (50 g) versosekoitusta tilliä Ohje Leikkaa kylmäsavulohi nahattomaksi ja paloittele kala suupaloiksi. Sekoita ranskankermaan sitruunanmehu, suola ja pippuri. Kuutioi leipäjuusto. Kuori ja kuutioi sipuli. Huuhtele ja kuivaa versot. Tarjoa Kaura Rieska Tortillat ranskankerman, kylmäsavulohikuutioiden, leipäjuuston, sipulin, versojen ja tillin kanssa. VINKKI: Kylmäsavulohen voit halutessasi korvata myös lämminsavulohella. Resepti: Myllyn Paras Oy
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Kaura Rieska Tortilla ”Street taco” Kuva Fajitas vegestyle - grillistä Kuva Kanafajitas - grillistä Tortillat ja pitaleivät: Katso kaikki reseptit
Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua