Katkarapulasagne tuorepastasta

Katkarapulasagne tuorepastasta
50gvoita
1purjosipuli
½tlcurrya
n.3valkosipulinkynttä
1dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1lmaitoa
1pddpakasteherneitä (200 g)
500gpakastekatkarapuja
200gkatkaraputuorejuustoa
1-2rkltilliä
1tlyrttisuolaa
½-1sitruunapippuria

Valmistusohje

Valmista 1 annos tuorepastataikinaa Myllyn Paras Durumvehnäjauhoista pakkauksen perusohjeen mukaan. Voit maustaa pastataikinan muutamalla puristetulla valkosipulin kynnellä.  VALMISTA KATKARAPUKASTIKE: Hauduta miedolla lämmöllä sipulisilppua voissa (teflonkattilassa), lisää curry, hienonnettu valkosipuli ja vehnäjauhot. Vatkaa maito vähitellen kastikkeeseen ja anna kiehua muutama minuutti. Lisää ohjeen loput aineet sekaan ja ota kattila pois levyltä.  Jaa pastataikina 4-5 osaan ja kaaviloi jokainen pala lasagnevuokasi kokoisiksi levyiksi.  Laita voideltuun laakeaan vuokaan ensin kerros kastiketta, sitten päälle kaaviloimasi lasagnelevy. Seuraavaksi taas kastiketta ja levy. Viimeiseksi tulee kastiketta ja pinnalle ripotellaan juustoraastetta. Paista 225-asteessa 30-40 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)