Ainekset annosta

50
g
voita
1
purjosipuli
½
tl
currya
n.3
valkosipulinkynttä
1
l
maitoa
1
pdd
pakasteherneitä (200 g)
500
g
pakastekatkarapuja
200
g
katkaraputuorejuustoa
1-2
rkl
tilliä
1
tl
yrttisuolaa
½-1
sitruunapippuria

Ohje

  1. Valmista 1 annos tuorepastataikinaa Myllyn Paras Durumvehnäjauhoista pakkauksen perusohjeen mukaan. Voit maustaa pastataikinan muutamalla puristetulla valkosipulin kynnellä. 

  2. VALMISTA KATKARAPUKASTIKE: Hauduta miedolla lämmöllä sipulisilppua voissa (teflonkattilassa), lisää curry, hienonnettu valkosipuli ja vehnäjauhot. Vatkaa maito vähitellen kastikkeeseen ja anna kiehua muutama minuutti. Lisää ohjeen loput aineet sekaan ja ota kattila pois levyltä. 

  3. Jaa pastataikina 4-5 osaan ja kaaviloi jokainen pala lasagnevuokasi kokoisiksi levyiksi.  Laita voideltuun laakeaan vuokaan ensin kerros kastiketta, sitten päälle kaaviloimasi lasagnelevy. Seuraavaksi taas kastiketta ja levy. Viimeiseksi tulee kastiketta ja pinnalle ripotellaan juustoraastetta. Paista 225-asteessa 30-40 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.