Kasvisohralisäke

Kasvisohralisäke

Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimoista valmistuu nopeasti maukas kasvisohralisäke. Kokonaiset ohrasuurimot kypsyvät vain noin puolessa tunnissa, kun ne ovat esikypsytettyjä. Tällä ohjeella syntyy kevyt ja herkullinen kasvisruoka.

4-6:lle
2rklöljyä
2dlMyllyn Paras Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimoita
½kgporkkanoita
n.250gsipulia
n.4valkosipulinkynttä
n.250gkyssäkaalia ja papuja tai vihannessekoitusta
1lvettä
1kasvisliemikuutio tai kasvisfondia
½tlviherpippuria
250gparsakaalia

Valmistusohje

Kuumenna öljy padassa. Lisää ohrasuurimot, pieniksi suikaloitu porkkana, sipulit, kyssäkaali ja pavut kuumaan öljyyn. Kuullota näitä hetki öljyssä. Lisää vesi ja mausteet. Kun vesi on kiehahtanut, anna kypsyä 25 min. Lisää pilkottu parsakaali pataan. Anna kypsyä 10 min.

VINKKI: Jos haluat tuhdimman kalakasvisohraton, voit lisätä lopussa mukaan kypsymään kalasuikaleita. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Miksi kyssäkaalia ja papuja kypsennetään 35 min? Nehän maistuvat parhaimmillaan "al dente" lisäämällä kuullotetut kasvikset n. 10 min ennen ohran kypsymistä.
Hei, kiitos tästä reseptistä! Toinen tyttäreni on kasvissyöjä ja tätä laitan, kun hän tulee käymään!
Resepti vaikuttaa lupaavalta - kiitos! Saako kyssäkaalia mistään tähän aikaan vuodesta? Onko sitä myynnissä pakasteena?