Kokonaiset ohrasuurimot kypsyvät vain noin puolessa tunnissa, kun ne ovat esikypsytettyjä.

Tällä ohjeella syntyy kevyt ja herkullinen kasvisruoka.

Ainekset 4-6:lle annosta

2
rkl
öljyä
½
kg
porkkanoita
n.250
g
sipulia
n.4
valkosipulinkynttä
n.250
g
kyssäkaalia ja papuja tai vihannessekoitusta
1
l
vettä
1
kasvisliemikuutio tai kasvisfondia
½
tl
viherpippuria
250
g
parsakaalia

Ohje

  1. Kuumenna öljy padassa. Lisää ohrasuurimot, pieniksi suikaloitu porkkana, sipulit, kyssäkaali ja pavut kuumaan öljyyn. Kuullota näitä hetki öljyssä. Lisää vesi ja mausteet.

  2. Kun vesi on kiehahtanut, anna kypsyä 25 min. Lisää pilkottu parsakaali pataan. Anna kypsyä 10 min.

VINKKI: Jos haluat tuhdimman kalakasvisohraton, voit lisätä lopussa mukaan kypsymään kalasuikaleita. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.