Ainekset 3-4:lle annosta

Kastike:
1
rkl
öljyä
½-1
kesäkurpitsaa kuutioina
½-1
sipuli tai 100 g pakastesipulikuutioita
n.5
valkosipulinkynttä hienonnettuna
2
paprikaa
3
tomaattia silputtuna
300
g
kinkkusuikaleita
2
tlk
kermaviiliä
170
g
sinihomejuustoa (1 Aura-kuutio)
Lisäksi:

Ohje

  1. Kuullota pannulla öljyssä kesäkurpitsakuutiot, sipulit, valkosipulit, paprikat ja tomaatit n. 10 min ajan miedolla lämmöllä.

  2. Lisää kinkkusuikaleet, kermaviili sekä sinihomejuusto. Anna juuston sulaa ja ainesten hautua kannen alla n. 10 min ajan; keitä sillä aikaa Myllyn Paras pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Resepti:
M. Saastamoinen, Espoo, Paras pastaohje -kilpailun satoa.

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

4 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.