Kasvis-jauhelihakeitto

Myllyn Paras
4:lle
n.1,2lvettä + 1-2 kasvisliemikuutiota tai 3 rkl kasvisfondia
300gvähärasvaista jauhelihaa
1purjo
2porkkanaa
1paprika
1kukkakaali
3-4oikein kypsää tomaattia
1-1½dlMyllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia
hienonnettua persiljaa, oreganoa, basilikaa tai muita yrttejä tai kuivattua yrttiseosta
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje

Ota jauheliha huoneen lämpöön puoleksi tunniksi, jos on
aikaa. Huuhdo halkaistu purjo ja leikkaa se viipaleiksi. Ota vihreät viipaleet
erikseen. Raasta porkkanat karkeaksi, leikkaa paprika ja kukkakaali paloiksi
samoin tomaatit (poista kanta).

Kuumenna kasvisliemi. Ota lusikalla nokareita jauhelihasta
ja pudota ne kiehuvaan liemeen. Lisää kasvikset purjon vihreää osaa lukuun
ottamatta. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kypsyä muutama minuutti ennen pasta
lisäämistä. Tarkista kypsymisaika pakkauksesta.

Kun pasta on lähes kypsä, lisää purjon vihreä osa,
yrttisilppu ja tarkista maku. Mausta tarpeen mukaan. Lisää tilkka vettä, jos
keitto on liian sakeaa. Anna hautua kypsäksi ja maista vielä ennen pöytään
nostamista.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)