Kasvis-jauhelihakeitto

Myllyn Paras
4:lle
1purjosipuli
2-3porkkanaa
1iso paprika
1kukkakaali
4oikein kypsää tomaattia
1,5lvettä + 2 kasvisliemikuutiota tai 3 rkl kasvisfondia
hienonnettua persiljaa, oreganoa, basilikaa tai muita yrttejä tai kuivattua yrttiseosta
suolaa
mustapippuria
400gvähärasvaista jauhelihaa
dlMyllyn Paras Keltainen Kukka Makaronia

Valmistusohje

Ota jauheliha huoneenlämpöön puoleksi tunniksi, jos on aikaa. Huuhdo halkaistu purjo ja leikkaa se viipaleiksi. Ota vihreät viipaleet erikseen. Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi, leikkaa paprika ja kukkakaali paloiksi, samoin tomaatit (poista kanta).

Kuumenna kasvisliemi. Ota lusikalla nokareita jauhelihasta ja pudota ne kiehuvaan liemeen. Lisää kasvikset purjon vihreää osaa lukuun ottamatta. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kypsyä muutama minuutti ennen pastan lisäämistä. Tarkista pastan kypsymisaika pakkauksesta.

Kun pasta on lähes kypsä, lisää purjon vihreä osa ja tarkista maku. Mausta tarpeen mukaan. Lisää tilkka vettä, jos keitto on liian sakeaa, kiehauta.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)