KARU tuorepuuro

KARU tuorepuuro
1:lle
1dlMyllyn Paras KARU Pikakaura-Ruishiutaleita
dlmaustamatonta luonnonjogurttia, A-jogurttia tai mehua
1dlmustaherukoita
1rkljuoksevaa hunajaa
Päälle:mustaherukoita

Valmistusohje

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota hetken. Voit myös valmistaa tuorepuuron edellisenä iltana ja antaa turvota yön yli jääkaapissa. Jos tuorepuuro on aamulla liian paksua, lisää joukkoon vähän maitoa tai piimää.

VINKKI: Halutessasi vielä kuitupitoisempaa puuroa, lisää joukkoon 1 rkl Kuidukas Kolmen Viljan Leseseosta.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Erittäin hyvää ja kätevä aamiainen!