KARU tuorepuuro

20 min, josta valmisteluaika 5 min
1:lle
1 | dl | Myllyn Paras KARU Pikakaura-Ruishiutaleita |
1½ | dl | maustamatonta luonnonjogurttia, A-jogurttia tai mehua |
1 | dl | mustaherukoita |
1 | rkl | juoksevaa hunajaa |
Päälle: | mustaherukoita |
Valmistusohje
-
Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota hetken. Voit myös valmistaa tuorepuuron edellisenä iltana ja antaa turvota yön yli jääkaapissa.
-
Jos tuorepuuro on aamulla liian paksua, lisää joukkoon vähän maitoa tai piimää.
VINKKI: Halutessasi vielä kuitupitoisempaa puuroa, lisää joukkoon 1 rkl Kuidukas Kolmen Viljan Leseseosta.
Kommentoi reseptiä