Kantarellipastalla täytetyt paprikat

Kantarellipastalla täytetyt paprikat

Sienillä ja erilaisilla makaroneilla saat vaihtelua kasvisruokaan, täysjyvämakaroni tuo myös ruokaisuutta. Paprikoiden täyttäminen on helppoa, mutta vaatii hieman vaivaa, joten se sopii hyvin myös viikonloppua ajatellen.  Kasviksiksi sopivat paprikoiden ohella esim. kesäkurpitsat. Paprikoiden koko vaikuttaa siihen, montako annoksesta syntyy.

4:lle (noin 8 kpl)
n.8kplmatalan mallista paprikaa
Täyte:
n.3dlMyllyn Paras Makaronia
tai Tumma Makaronia
2sipulia varsineen (tai n. 150 g purjoa)
1lkantarelleja (tai suppilovahveroita)
1rskantarellituorejuustoa
½tlmustapippuria
½tlmineraalisuolaa

Valmistusohje

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaisesti. Paista pannulla sipulit ja puhdistetut sienet. Mausta tuorejuustolla ja mausteilla, lisää joukkoon keitetyt makaronit. Käytä täytteen kuorina paprikoita, mieluiten leveähköjä ja matalan mallisia, jolloin ne pysyvät paremmin pystyssä. Täytteen annoksesta riittää noin kahdeksaan paprikaan koosta riippuen. Leikkaa paprikoista lakki irti ja poista siemenet. Täytä ja asettele paprikat reunalliseen uunin kestävään vuokaan. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 min.

VINKKI: Kantarellikauden jälkeen täytteeksi sopivat esim. mustat torvisienet ja suppilovahverot.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)