Kantarellipastalla täytetyt paprikat
40 min, josta valmisteluaika 20 min
- Sienillä ja erilaisilla makaroneilla saat vaihtelua kasvisruokaan, täysjyvämakaroni tuo myös ruokaisuutta.
- Paprikoiden täyttäminen on helppoa, mutta vaatii hieman vaivaa, joten se sopii hyvin myös viikonloppua ajatellen.
- Kasviksiksi sopivat paprikoiden ohella esim. kesäkurpitsat.
- Paprikoiden koko vaikuttaa siihen, montako annoksesta syntyy.
4:lle (noin 8 kpl)
n.8 | kpl | matalan mallista paprikaa |
Täyte: | ||
n.3 | dl | Myllyn Paras Makaronia |
tai Tumma Makaronia | ||
2 | sipulia varsineen (tai n. 150 g purjoa) | |
1 | l | kantarelleja (tai suppilovahveroita) |
1 | rs | kantarellituorejuustoa |
½ | tl | mustapippuria |
½ | tl | mineraalisuolaa |
Valmistusohje
-
Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaisesti. Paista pannulla sipulit ja puhdistetut sienet. Mausta tuorejuustolla ja mausteilla, lisää joukkoon keitetyt makaronit.
-
Käytä täytteen kuorina paprikoita, mieluiten leveähköjä ja matalan mallisia, jolloin ne pysyvät paremmin pystyssä. Täytteen annoksesta riittää noin kahdeksaan paprikaan koosta riippuen. Leikkaa paprikoista lakki irti ja poista siemenet.
-
Täytä ja asettele paprikat reunalliseen uunin kestävään vuokaan. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 min.
VINKKI: Kantarellikauden jälkeen täytteeksi sopivat esim. mustat torvisienet ja suppilovahverot.
Kommentoi reseptiä