Sienilasagne tuorepastasta

Sienilasagne tuorepastasta
iso lasagnevuoallinen tai useampia annosvuokia
50gvoita
n.2ltuoreita sieniä
½purjosipuli
½tlcurrya
n.3valkosipulinkynttä
1dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1lmaitoa
200gkantarelli- tms. tuore- tai sulatejuustoa
1tlkirveliä tai rakuunaa
1tlaromisuolaa
½tlviher- tai valkopippuria

Valmistusohje

Valmista ensin 1 annos tuorepastataikinaa Myllyn Paras Durumvehnäjauhoista perusohjeen mukaan. Valmista sitten kastike pastataikinan levätessä. Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Voitele vuoka. Hauduta miedolla lämmöllä sieni- ja sipulisilppua voissa, Lisää curry, hienonnettu valkosipuli ja vehnäjauhot. Lisää maito vähitellen hyvin sekoittaen. Lisää muut ainekset ja nosta kattila levyltä. Jaa pastataikina 4-5 osaan ja kaaviloi jokainen pala lasagnevuokasi kokoiseksi levyksi. Kaada voideltuun vuokaan kerros kastiketta. Nosta päälle kaaviloimasi lasagnelevy. Tee 4-5 kerrosta. Päällimmäiseksi tulee kastikekerros. Paista 225-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia. Pikkuvuoissa paistoaika on hieman lyhempi.

VINKKI: Voit käyttää myös valmiita Myllyn Paras Lasagnelevyjä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Eli itsetehdyille pastalevyille ei tarvitse tehdä mitään ennen vuokaan laittamista, esim. pikaisesti keittämistä yms.?
Pastalevyjä ei tarvitse keittää ennen vuokaan laittamista. Terveisin, Kuluttajaneuvonta