Ainekset 20-25 kpl annosta

Ohje

  1. Voitele sulaneet taikinalevyt munalla. Mikäli käytät torttutaikinaa, voit kaulia levyjä hieman ohuemmiksi (pidemmiksi) ensin. Ripottele pinnalle kanelia ja sokeria. Laita aina kaksi voideltua ja kanelisokeroitua levypintaa vastakkain.

  2. Leikkaa levyistä ½-1 cm:n levyisiä suikaleita. Kierrä suikaleet kierteelle ja yhdistä päistään renkaiksi. Voitele kierteet munalla ja ripottele pinnalle raesokeria.

  3. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla kauniin ruskeiksi, 6-10 min kierteen paksuudesta riippuen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.