Kanelisokerikierteet

Myllyn Paras
20-25 kpl
½pktMyllyn Paras Torttutaikinaa (500 g)
tai Lehtitaikinaa (500 g)
kanelia
sokeria
munaa
raesokeria

Valmistusohje

Voitele sulaneet taikinalevyt munalla, mikäli käytät torttutaikinaa, voit kaulia levyjä hieman ohuemmiksi (pidemmiksi) ensin. Ripottele pinnalle kanelia ja sokeria. Laita aina kaksi voideltua ja kanelisokeroitua levypintaa vastakkain. Leikkaa levyistä ½-1 cm:n levyisiä suikaleita. Kierrä suikaleet kierteelle ja yhdistä päistään renkaiksi. Voitele kierteet munalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla kauniin ruskeiksi, 6-10 min kierteen paksuudesta riippuen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (4)

Nopea ja helppo ohje yllätysvieraiden varalle.
Hyvvää!!
Aivan ihania! Löysin ohjeen joskus paketin kyljestä ja onnistuivat loistavasti.
Ihania syödä herkunnälkäisenä!Mukavia, kevyitä naposteltavia!