Kääretorttu

Kääretorttu
  • Katso alla olevalta videolta, miten munavaahto tehdään.
noin 15 viipaletta
4munaa
dlsokeria
dlMyllyn Paras Tattarijauhoja
½tlleivinjauhetta
Täyte:
n.½dlhilloa (esim. puolukka) tai marjasurvosta
1dlrahkaa
1dlkuohukermaa
½dlsokeria
1tlvaniljasokeria

Valmistusohje

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja sekoita vaahtoon. Levitä taikina voidellulle leivinpaperille uunipellille. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 8-10 min. Kumoa kääretorttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle. Valmista rahkatäyte vatkaamalla kerma vaahdoksi ja sekoita kaikki täytteen ainekset paitsi hillo tai sose. Levitä kääretorttulevylle ensin hillo (sose) ja sitten rahka. Kierrä rullalle ja jätä saumapuoli alaspäin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Voit olla kiinnostunut myös näistä resepteistä


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Hyvä ohje.