Jogurtti-tattarihyytelö

Jogurtti-tattarihyytelö

Jogurtti-tattarihyytelö on raikas jälkiruoka, joka sopii monelle. Tattarihiutaleilla saat uutta makua jälkiruoalle. Jos haluat päästä helpommalla, jätä liivatteet ja mehu pois ja sekoita loput aineet keskenään, jolloin saat vaahdon.

4-6:lle
3liivatelehteä
½dlpunaista mehua
2dlvispikermaa
2dljogurttia
200gpuolukoita tai mustikoita
2dlMyllyn Paras Tattarihiutaleita
n.1dlsokeria
1rklvaniljasokeria

Valmistusohje

Pidä liivatelehtiä hetki kylmässä vedessä ja liuota ne sen jälkeen n. ½ dl:aan kuumaa mehua (kuumenna esim. lasissa mikroaaltouunissa). Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää jogurtti, marjat (jäisinä, jos pakastemarjoja), tattarihiutaleet, hieman jäähtynyt liivatemehuseos ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla sopivaksi. Anna hyytyä vähintään tunnin verran jääkaapissa tarjoilukulhossa tai annosmaljoissa. Koristele annokset tuoreilla marjoilla (ja mintun lehdillä).

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Tästä tuli yksi meidän suosikki jälkkäreistä . Tattari ei ole ollut suosikkini , mutta niin se mieli vaan muuttuu. Nam.