Tyrnipannacotta

Tyrnipannacotta
6 t 15 min, josta valmisteluaika 15 min
4-5 annosta
Pannacotta:
½vaniljatankoa
5dlkermaa (kuohu- tai kahvi)
1dlhyytelösokeri Multia
Pinnalle:
1 ½dl tyrnimarjoja
dlvettä
½dlsokeria
1liivatelehti
Viimeistelyyn:
4rklMyllyn Paras OATGOODS Mysli Vadelma-mustaherukkaa

Valmistusohje

Halkaise vaniljatangon puolikkaat, pyyhkäise siemenet irti veitsellä. Siirrä puolikkaat ja siemenet kattilaan. Lisää kerma ja hyytelösokeri Multi, kuumenna kiehuvaksi sekoitellen ja keitä ½ minuuttia.

Laita jälkiruokamaljat tai lasit tarjottimelle. Annostele siivilöity pannacottaseos jälkiruokamaljoihin tai laseihin ja siirrä jääkaappiin hyytymään 2–4 tunniksi.

Mittaa tyrnimarjat, vesi ja sokeri kattilaan, keitä 3–4 minuuttia. Soseuta pikasekoittajalla ja siivilöi. Mittaa, että mehua noin desin verran. Lisää kylmässä vedessä pehmitetty liivatelehti mehuun. Jäähdytä haaleaksi. Annostele tyrnihyytelö hyytyneiden pannacotta-annosten päälle.

Hyydytä vielä pari tuntia tai seuraavaan päivään.

Viimeistele annokset Myllyn Paras Myslillä juuri ennen tarjoamista.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)