Spagettivuoka on lasten suosikkiruoka! Spagettivuoan maku muistuttaa lasagnea, mutta valmistustapa on huomattavasti helpompi: Ruoka valmistetaan spagetista ja vain yhdestä maittavia aineksia sisältävästä kastikkeesta. Valmistumisaika on vain noin puoli tuntia!
Ohjeen kastikkeessa on käytetty aurinkokuivattuja tomaatteja. Halutessasi voit korvata nämä suikaloidulla porkkanalla, punajuurella tai juuressuikaleilla.
Ainekset iso laakea uunivuoallinen, noin 6:lle annosta
Ohje
-
Keitä spagetit ohjeen mukaan. Valmista kastike: ruskista jauheliha ja hienonnetut sipulit, lisää tomaattimurska, lihaliemi, aurinkokuivatut tomaattisuikaleet ja mausteet.
-
Ota kasari pois levyltä ja lisää kerma ja fetakuutiot. Levitä voideltuun, laakeaan uunivuokaan puolet spageteista sekä jauhelihakastike. Lisää päälle loput spagetit.
-
Sekoita tasaiseksi vuoassa niin, että kastike sekoittuu spagetteihin. Ripottele pinnalle juustolastuja. Kypsennä paistosta 240-asteisen uunin keskitasolla n. 30 min.
VINKKI: Kaipaatko lisää vinkkejä lapsiperheiden suosikkiruokiin! Kokeile vaikka suosittua lihapulla-reseptiämme!