Jauhelihamakaronit

jauhelihamakaronit
1-2 annosta
dlMyllyn Paras Makaronia
vettä, suolaa
1sipuli
1porkkana
pala lanttua
100gjauhelihaa
1rklöljyä tai margariinia
suolaa, pippuria
200-250gtomaattimurskaa
2rklranskankermaa
Pinnalle:
2rklsilputtua persiljaa

Valmistusohje

Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä, 7–8 minuuttia, valuta.

Viipaloi sipuli, suikaloi kuoritut juurekset. Kuumenna rasva paistinpannussa, lisää jauheliha, sipuliviipaleet ja juuressuikaleet. Kypsennä pari minuuttia sekoitellen. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää tomaattimurska ja ranskankerma. Hauduta pari minuuttia.

Sekoita valutetut makaronit joukkoon, ripottele persiljasilppu pinnalle.

Haarukoi ruoka suuhun.

VINKKI! Kannattaa kokeilla myös herkullista herkkusienillä höystettyä jauhelihakastiketta!

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Lisäsin kasvisliemen ja Välimeren yrttisekoitusta, yhden valkosipulinkynnen ja ripauksen sokeria. Nam!
Herkullinen ja helppo!