Ainekset 1 kuivakakku, 15-20:lle, n. 2 litran kakkuvuokaan annosta

1
rkl
vaniljasokeria
tl
leivinjauhetta
1
dl
kookoshiutaleita
3
munaa
1
dl
kermaa
150
g
voisulaa
150
g
hunajaa
Väliin:
1
tlk
säilykekirsikoita (n. 150 g)
Leivitykseen:

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ohjeen muut aineet. Mikäli hunaja on kovaa, sitä voi lämmittää hetken mikroaaltouunissa juoksevammaksi.

  2. Kaada puolet kakkutaikinasta voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan, laita väliin kokonaiset kirsikat kerrokseksi ja päälle loput kakkutaikinasta. Paista 175-asteisen uunin alatasolla 50 -60 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.