Hunajainen Kirsikkakakku

Hunajainen Kirsikkakakku
1 kuivakakku, 15-20:lle, n. 2 litran kakkuvuokaan
2dlMyllyn Paras Pikakaurahiutaleita
4dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
1rklvaniljasokeria
tlleivinjauhetta
1dlkookoshiutaleita
3munaa
1dlkermaa
150gvoisulaa
150ghunajaa
Väliin:
1tlksäilykekirsikoita (n. 150 g)
Leivitykseen:
Myllyn Paras Korppujauhoja

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ohjeen muut aineet. Mikäli hunaja on
kovaa, sitä voi lämmittää hetken mikroaaltouunissa juoksevammaksi.

Kaada puolet kakkutaikinasta voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan,
laita väliin kokonaiset kirsikat kerrokseksi ja päälle loput kakkutaikinasta.
Paista 175-asteisen uunin alatasolla 50 -60 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Mä tos laitoin kakun uuniin ja ihmettelin vähän rakennetta... Tajusin et olin laittanu kaurahiut 4 dl ja jauhoja 2 dl eli väärinpäin :) Huomaa etten leivo usein...