Ananasmurskalla maustettu porkkanakakku

Ananasmurskalla maustettu porkkanakakku
375gerikoishienoa sokeria (n. 4 dl)
375gMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja (n. 5½ dl)
¾dlkanelia
¾tlsuolaa
2tlsoodaa
2tlleivinjauhetta
4munaa
4dlkasvisöljyä
1lraastettuja porkkanoita
250gananasmurskaa purkissa
Myllyn Paras Korppujauhoja
voita

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kuiviin aineksiin munat, öljy porkkanaraaste ja ananasmurska ja sekoita.

Voitele ja korppujauhota suorareunainen 2 litran vetoinen kattila. Laita kakkutaikina kattilaan ja paista uunissa 180 asteessa noin 2 tuntia. Peitä loppuvaiheessa leivinpaperilla jos pinta tuntuu tummuvan liikaa.

VINKKI: Taikinaan voit lisätä mm. neilikkaa, rusinoita, inkivääriä, kuivattuja hedelmiä.

Resepti:
Sikke

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Vaikuttaa herkulliselta aika simppeliltä, ehdottomasti kokeilen!
Voiko kasviöljyn korvata oliiviöljyllä?
Kasviöljynä voi käyttää oliiviöljyä. Käytetty öljy vaikuttaa myös kakun makuun. Terveisin, Kuluttajaneuvonta