• Tällä reseptillä valmistuu ihana porkkanakakku, jossa maistuu myös ananas. Ananas tekee kakusta mahtavan mehevän.
  • Tämä kakku säilyy monta päivää ja maku vain paranee!
  • Jos haluat mieluummin version ilman ananasta, kokeile perinteistä, supersuosittua porkkanakakku-reseptiämme!

Ainekset annosta

375
g
erikoishienoa sokeria (n. 4 dl)
¾
tl
kanelia
¾
tl
suolaa
2
tl
soodaa
2
tl
leivinjauhetta
4
munaa
4
dl
kasvisöljyä
1
l
raastettuja porkkanoita
250
g
ananasmurskaa purkissa
voita

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kuiviin aineksiin munat, öljy porkkanaraaste ja ananasmurska ja sekoita. Voitele ja korppujauhota suorareunainen 2 litran vetoinen kattila.

  2. Laita kakkutaikina kattilaan ja paista uunissa 180 asteessa noin 2 tuntia. Peitä loppuvaiheessa leivinpaperilla jos pinta tuntuu tummuvan liikaa.

VINKKI: Taikinaan voit lisätä mm. neilikkaa, rusinoita, inkivääriä, kuivattuja hedelmiä.

Resepti:
Sikke

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

7 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.