Mausteinen Karpalokakku

Myllyn Paras
1 t 20 min, josta valmisteluaika 20 min

Mehevä karpalokakku sopii ihanasti joulun kahvipöytään, myyjäisiin tai tuliaiseksi. Tee joulun ihanin karpalokakku!

noin 20 viipaletta
5dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoa
2dlsokeria
1dlfariinisokeria
tlsoodaa
1tlneilikkaa
1tlpomeranssinkuorta
2tlkanelia
100gvoita sulatettuna
3dlkermaviiliä
1muna
dlkarpalosurvosta
Lisäksi:
Myllyn Paras Korppujauhoja

Valmistusohje

Sekoita kuivat ainekset keskenään kulhossa. Lisää joukkoon jäähtynyt voisula, kermaviili, muna ja karpalosurvos. Sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Paista kakkua 175 -asteisen uunin alimmalla tasolla noin 1 tunti.

Resepti:
Marja Lahtinen, Elimäki, Kotikokki -kilpailu / Leivonnaisreseptit

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Hyvä kakku. Hienoa kun löytyy poimimilleni karpaloille tälläinenkin käyttömahdollisuus.