Mausteinen Karpalokakku

1 t 20 min, josta valmisteluaika 20 min
Mehevä karpalokakku sopii ihanasti joulun kahvipöytään, myyjäisiin tai tuliaiseksi. Tee joulun ihanin karpalokakku!
noin 20 viipaletta
5 | dl | Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoa |
2 | dl | sokeria |
1 | dl | fariinisokeria |
1½ | tl | soodaa |
1 | tl | neilikkaa |
1 | tl | pomeranssinkuorta |
2 | tl | kanelia |
100 | g | voita sulatettuna |
3 | dl | kermaviiliä |
1 | muna | |
1½ | dl | karpalosurvosta |
Lisäksi: | ||
Myllyn Paras Korppujauhoja |
Valmistusohje
- Sekoita kuivat ainekset keskenään kulhossa. Lisää joukkoon jäähtynyt voisula, kermaviili, muna ja karpalosurvos. Sekoita tasaiseksi.
- Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Paista kakkua 175 -asteisen uunin alimmalla tasolla noin 1 tunti.
Kommentoi reseptiä