Mehevä karpalokakku sopii ihanasti joulun kahvipöytään, myyjäisiin tai tuliaiseksi. Tee joulun ihanin karpalokakku!

Ainekset noin 20 viipaletta annosta

2
dl
sokeria
1
dl
fariinisokeria
tl
soodaa
1
tl
neilikkaa
1
tl
pomeranssinkuorta
2
tl
kanelia
100
g
voita sulatettuna
3
dl
kermaviiliä
1
muna
dl
karpalosurvosta
Lisäksi:

Ohje

  1. Sekoita kuivat ainekset keskenään kulhossa. Lisää joukkoon jäähtynyt voisula, kermaviili, muna ja karpalosurvos. Sekoita tasaiseksi.
  2. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Paista kakkua 175 -asteisen uunin alimmalla tasolla noin 1 tunti.
Resepti:
Marja Lahtinen, Elimäki, Kotikokki -kilpailu / Leivonnaisreseptit

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.