Mausteinen Karpalokakku

Myllyn Paras
noin 20 viipaletta
5dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoa
2dlsokeria
1dlfariinisokeria
tlsoodaa
1tlneilikkaa
1tlpomeranssinkuorta
2tlkanelia
100gvoita sulatettuna
3dlkermaviiliä
1muna
dlkarpalosurvosta
Lisäksi:
Myllyn Paras Korppujauhoja

Valmistusohje

Sekoita kuivat ainekset keskenään kulhossa. Lisää joukkoon jäähtynyt voisula,
kermaviili, muna ja karpalosurvos. Sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina
voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Paista kakkua 175 -asteisen uunin
alimmalla tasolla noin 1 tunti.

Resepti:
Marja Lahtinen, Elimäki, Kotikokki -kilpailu / Leivonnaisreseptit

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Hyvä kakku. Hienoa kun löytyy poimimilleni karpaloille tälläinenkin käyttömahdollisuus.