Helppo marjapaistos

30 min, josta valmisteluaika 10 min
4:lle
5 | dl | marjoja (esim. mustikoita) |
250 | g | margariinia tai voita |
8 | dl | Myllyn Paras Pikakaura + Kuitu Hiutaleita |
tai KARU Pikakaura-Ruishiutaleita | ||
2 | dl | fariinisokeria |
Valmistusohje
-
Kaada marjat 1,5 litran uunivuokaan. Jos käytät pakastemarjoja, ripottele marjojen päälle 1 rkl perunajauhoja.
-
Sulata rasva ja sekoita siihen hiutaleet sekä fariinisokeri. Nostele kaura-sokeriseos marjojen päälle tasaiseksi kerrokseksi. Paista 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia. Mikäli pinta saa liikaa väriä, peitä vuoka loppuvaiheessa foliolla.
-
Nauti jäätelon, vaniljakastikkeen tai kermavaahdon kera.
Kommentit (4)
Hurja määrä rasvaa! Varmasti maistuu hyvälle, mutta eläinrasvan turmiolliset vaikutukset voilla, joita tosin terveellinen kaura korjaa. Eihän tätä jokapäivä tietenkään syödä, joten, mikäettei!
Miten reseptistä saa gluteenittoman?
Gluteenittoman paistoksen saa käyttämällä gluteenittomia kaurahiutaleita. Terveisin, Kuluttajaneuvonta
Hirviästi rasvaa.
Kommentoi reseptiä