Kaurapaistos

Kaurapaistos

Tämä paistos on mukailtu perinneresepti.

Kevyt kaura-marjapaistos, jossa ei ole rasvaa (ei ole siis muropaistos, joka
sisältää rasvaa).

Marjojen tilalle voi käyttää hedelmäsoseita, esim. vauvanruokia tai
soseuttaa itse hedelmiä.

Helppo, sillä aineita ei tarvita paljon!

uunivuoallinen
4dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
marjoja, marmeladia tai hedelmäsosetta
dlmaitoa
1rklsokeria
½tlsuolaa
1tlvaniljasokeria

Valmistusohje

Levitä voidellun uunivuoan pohjalle puolet kaurahiutaleista. Seuraavaksi
kerrokseksi tulee maun mukaan marjoja, hedelmäpalasia tai marmeladia. Levitä
päällimmäiseksi loput kaurahiutaleet. Sekoita maidon joukkoon sokeri, suola ja
vaniljasokeri.

Kaada seos vuokaan kaurahiutaleiden päälle. Paista jälkiruokaa 180-200-asteen lämmössä, kunnes paistos on pinnaltaan kauniin
ruskea. Tarjoa hiukan jäähtyneenä vaniljakastikkeen, kermavaahdon tai jäätelön
kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (13)

Reseptiin osuu ja uppoo Lidlin marjakiisseli (purkissa maitotuotteita lähellä). Kannattaa kokeilla.
Uunissa on nyt! Terveellisempi ohje kuin perinteinen kaurapaistos, jota aioin ensin tehdä. Jospa lapsetkin tykkäis! Itehän sitä syö mitä vain;)
Herkkua.
Kuulostaa tosi hyvältä ja helpolta+kevyeltä, pitää kokeilla :)
Koostumus vaati hieman totuttelua. Ei lemppari, mutta kiva kevennysohje:)
Tosi hyvää varsinkin jäätelön kera... mutta puuron maku tuli sieltä kuitenkin suuhun! Tosi kiva ettei ollut jauhoja eikä voita eikä hiivaa!
Hyvää oli, tein tattarihiutaleista, ni sain gluteenitonta! Kiva, kun ohje ilman rasvaa!
ei vastannut oikein odotuksia. Paistoksesta tuli jollakin tavalla pannarin tyylinen. mutta maistui hyvältä vaniljakastikkeen kera! :)
Maukasta, kuin suussasulavat mehevät kaurahiutaleet, joka päivään. Nam, se oli todellinen makuelämys.
parasta kermavaahdon ja jäätelön kanssa SE ON TOSI HYVÄÄ ! T Markku

Pages