Hedelmäiset muffinit

Myllyn Paras
9 kpl
3dlMyllyn Paras KARU Pikakaura-Ruishiutaleita
dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
¾dlruokosokeria
2tlvaniljasokeria
2tlleivinjauhetta
1banaani
1dlhedelmämehua
1dlomenasosetta
½dlrypsiöljyä
2kananmunan keltuaista
2kananmunan valkuaista
dlmustaherukoita

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään. Yhdistä muussattu banaani, mehu, omenasose
ja keltuaiset ja lisää kuiviin aineisiin. Vaahdota valkuaiset ja lisää varovasti
taikinaan. Lisää lopuksi mustaherukat. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200
asteessa n. 20 min.

Resepti:
Maaria Kortesniemi (Leivontanurkan testiryhmän satoa 3/2012)

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)