Hedelmäiset muffinit

30 min, josta valmisteluaika 10 min
9 kpl
3 | dl | Myllyn Paras KARU Pikakaura-Ruishiutaleita |
2½ | dl | Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja |
¾ | dl | ruokosokeria |
2 | tl | vaniljasokeria |
2 | tl | leivinjauhetta |
1 | banaani | |
1 | dl | hedelmämehua |
1 | dl | omenasosetta |
½ | dl | rypsiöljyä |
2 | kananmunan keltuaista | |
2 | kananmunan valkuaista | |
1½ | dl | mustaherukoita |
Valmistusohje
-
Sekoita kuivat aineet keskenään. Yhdistä muussattu banaani, mehu, omenasose ja keltuaiset ja lisää kuiviin aineisiin. Vaahdota valkuaiset ja lisää varovasti taikinaan. Lisää lopuksi mustaherukat. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200 asteessa n. 20 min.
VINKKI! Kokeile myös superhelppoja klassisia muffinssejamme!
Kommentoi reseptiä