Ainekset 4:lle annosta

Muruseos:
50
g
voita
1
dl
fariini- tai tummaa sokeria
Salaatti:
2
omenaa
4
satsumaa
200
g
viinirypäleitä
Kastike:
2
dl
vaniljarahkaa

Ohje

  1. Sulata voi pannulla, lisää hiutaleet ja sokeri. Paista miedolla lämmöllä lastalla sekoittaen, kunnes hiutaleet saavat vähän väriä, jätä miedoimmalle teholle levylle. 

  2. Suikaloi omenat ja sivele suikaleet sitruunamehulla, jotta ne eivät tummu. Lohko satsumat ja puolita lohkot. Puolita viinirypäleet ja poista siemenet, jos niitä on.

  3. Sekoita hedelmäsalaatin ainekset ja jaa annoskulhoihin. Ripottele päälle muruseosta. Tarjoile vaniljarahkan kanssa. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.