Hedelmä-kauraherkku

Hedelmä-kauraherkku
4:lle
Muruseos:
50gvoita
3dlMyllyn Paras Iso Kaurahiutaleita
1dlfariini- tai tummaa sokeria
Salaatti:
2omenaa
4satsumaa
200gviinirypäleitä
Kastike:
2dlvaniljarahkaa

Valmistusohje

Sulata voi pannulla, lisää hiutaleet ja sokeri. Paista miedolla lämmöllä lastalla sekoittaen, kunnes hiutaleet saavat vähän väriä, jätä miedoimmalle teholle levylle. 

Suikaloi omenat ja sivele suikaleet sitruunamehulla, jotta ne eivät tummu. Lohko satsumat ja puolita lohkot. Puolita viinirypäleet ja poista siemenet, jos niitä on. Sekoita hedelmäsalaatin ainekset ja jaa annoskulhoihin. Ripottele päälle muruseosta. 

Tarjoile vaniljarahkan kanssa. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Hyvää!! Helppotekoista välipalaa esim. itselle ja kaverille.
Njam! Käy myös vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa!