Fusilli-sinihomejuustokeitto

Myllyn Paras
6-8:lle
1lvettä
½lmaitoa tai kermamaitoa
400gpurjosipulia
200gsinihomejuustoa
(2-3rklMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja)
5-6dl
1-2rklpersiljaa
2rklvoita tai öljyä
1tlpippurirouhetta
2kasvisliemikuutiota
5-6valkosipulinkynttä

Valmistusohje

Puhdista purjo ja suikaloi se viipaleiksi. Kuumenna rasva
kattilassa ja kuullota siinä purjosipulisuikaleet ja hienonnetut
valkosipulinkynnet. Mausta pippurirouheella. Mikäli haluat hieman sakeamman
keiton, ripottele vehnäjauhoja sipuliseokselle.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutiot ja anna kiehahtaa. Lisää
makaronit ja murusta sinihomejuusto sekaan. Anna kiehua 8 min. Lisää
(kerma)maito ja persilja ja anna keiton vielä kiehahtaa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)